LES DUES CAMELIES



¡Quina dedicació, quina estima la de les dues CAMELIES!
La major BLANCA, quasi nacrada.
La menor de semblant ROSACI …
Vivint i bebent les hores amb l'alé del germanet rialler, del NARCÍS que les agombolava temps arrere i fins ara amb el mirar tènue
i tendre farcit de llágrimes lluminoses com a diamants irisats, regraciava tots els moments d' acompanyament intens.

La blanca havía gaudit més anys, mes abraçades i despedides amb el pare: compartiren amics i amors - com el LLIRI BLANC que al anonimat del saló aportava el seu voler-. Ella que migrá com oronella sent xiqueta per a tornar sent tota una CAMELIA sobreixida d'elegancia i saber.

La del semblant rosaci, havía costat més de creixer- encara que la terra era bona -: els seus pensaments volaven i volaven...fins que se van retrovar amb l'abraçada ferma del pare que a voltes amb duresa altres amb tendreça li mostraven la realitat.
Tots eixos díes regalats de preparació a la seva partida, li van fer traure de dins de la seva corol.la tot el que fins ara no li havía dit :
dels pors i alegríes, del seu voler i admiraçió, de totes les sensacions que li brollaven des les entranyes com a savia fresca i renaixía - fundida amb el seu NARD: tots dos eren un sol esperit per a vetlar al pare- com a ROSADA CAMELIA.

El meu rostre nacre va esser testic d'eixos sospirs
de serenitat i agraiment.
El que vaig viure amb les DUES CAMELIES em va fer des d'eixa experiencia, volerles més si cap del que ja les estimava.

Maritxé Abad i Bueno
 Abril 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada